venäjäksi
englanniksi
 
 

Kesätyöpaikat

Sijainti: CTS Engtec / Yritys / Töihin CTS Engteciin / Kesätyöpaikat

Kesätyöt 2019

Yritys palkkaa kesätöihin muutamia teknisen alan opiskelijoita, Etusija on alan opiskelijoilla. Olet opiskellut jo muutaman vuoden AMK:ssa, yliopistossa tai teknillisessä korkeakoulussa sähkö-, automaatio-, prosessi- tai konetekniikkaa. Osaat ehkä jo käyttää 3D -suunnitteluohjelmia tai olet kiinnostunut oppimaan niiden käyttöä. Olet oma-aloitteinen ja positiivisella elämänasenteella varustettu tulevaisuuden osaaja.
Vapaan hakemuksen liitteineen voit lähettää sähköpostitse suunnittelualakohtaisesti:

Laitossuunnittelu
jussi.jarvela(at)ctse.fi

Terässuunnittelu ja tekninen laskenta
antti.lahtinen(at)ctse.fi

Sähkö- ja automaatiosuunnittelu
jari.mynttinen(at)ctse.fi

Konsultointi ja prosessisuunnittelu
antti.lukka(at)ctse.fi

Hakemuksia voi jättää 1.2.2019 alkaen._______________________________________________________

CTS Engtec Oy on suunnittelu-, projektinhoito- ja konsultointiyhtiö, joka toimittaa asiantuntijapalveluja teollisuudelle ja teknologiatoimittajille. Esi-, perus- ja toteutussuunnittelupalvelut, teollisuusprojektien johto sekä ympäristöön ja vesihuoltoon liittyvät asiantuntijapalvelut ja ylläpitosuunnittelu tarjoavat asiakkaalle laitoksen koko elinkaaren kattavat palvelut.

CTS Engtec Oy toimii metsä-, kaivos-, metalli-, kemian ja petrokemian teollisuuden projekteissa sekä rakennusteollisuuden projekteissa ja data center –hankkeissa. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Kouvolassa, Espoossa ja Oulussa. Venäjän tytäryhtiö sijaitsee Pietarissa. Vuonna 1973 perustetun yrityksen henkilöstömäärä on 110 henkilöä.