venäjäksi
englanniksi
 
 

Avoimet työpaikat

Sijainti: CTS Engtec / Yritys / Töihin CTS Engteciin / Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

 

Prosessisuunnittelija

Tulet toimimaan suunnittelu- ja projektinhoitotehtävissä yhdessä alan kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Työtehtävät ovat pääosin teollisuuden eri alojen suunnittelutehtäviä, joissa menestyminen edellyttää insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta.

Rakennesuunnittelija

Tulet toimimaan suunnittelu- ja projektinhoitotehtävissä yhdessä alan kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Työtehtävät ovat pääosin teollisuuden eri alojen suunnittelutehtäviä, joissa menestyminen edellyttää koneinsinöörin tai rakennusinsinöörin koulutusta.

Koneinsinööri

Tulet toimimaan suunnittelu ja projektinhoito tehtävissä yhdessä alan kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Työtehtävät sisältävät mm. mekaniikka- ja teräsrakennesuunnittelua. 

Tekninen laskenta

Lujuuslaskennan osaajaa haetaan työsuhteeseen laitossuunnittelun osastolle.
Mikäli olet jo hankkinut kokemusta teknisestä laskennasta, olet etsimämme henkilö. Pohjakoulutuksesi on insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto.

Hakemukset ja tiedustelut: antti.lahtinen(at)ctse.fi

Suunnitteluinsinööri

Tarvitsemme projektikohtaisesti ammattitaitoista, muutaman vuoden työkokemuksen omaavaa teknistä henkilöstöä. Jos olet kiinnostunut sähkö-, automaatio-, prosessi- tai laitossuunnittelijan tehtävistä, niin ota yhteyttä suunnittelutoimintojen osastopäälliköihin.