venäjäksi
englanniksi
 
 

Uutiset

Sijainti: CTS Engtec / Uutiset

Nimitysuutinen:

Tomi Vainio CTS Engtecin aluepäälliköksi Jyväskylään

Konetekniikan insinööri Tomi Vainio on nimitetty CTS Engtecin konetekniikan ja LVI-suunnittelun aluepäälliköksi. Entisen Karibu Oy:n kehityspäällikkö siirtyi uuden yhtiön palvelukseen CTS Engtecin ostaessa Karibun liiketoiminnan maaliskuussa 2019. Uutena aluepäällikkönä Vainio vastaa alansa kehittämisestä Keski-Suomessa sekä Jyväskylän yksikön suunnittelutoiminnasta.

Vainio näkee uudet työtehtävät mahdollisuutena tuoda CTS Engtec Jyväskylän alueen tietoisuuteen palveluntarjoajana, mutta myös työnantajana.

- Visiomme on kehittää yritystoimintaa ja luoda Jyväskylän alueelle uusia aluevaltauksia yhtiön aktiivisessa kasvuvaiheessa.  Tavoitteenamme on kehittää CTS Engtecistä tunnetumpi yhteistyökumppani ja työnantaja myös tällä alueella.

Vainio on kehittynyt konetekniikan moniosaajaksi vaihtelevissa projekteissa ja omaa vahvan taustan myös käytännön suunnittelutöistä. Monipuolinen suunnittelukokemus ja ongelmanratkaisutaidot ovat siivittäneet Vainiolle mahdollisuuden kehittää itseään myös liike-elämän taitajaksi.

- Olen työskennellyt itse konepajalla suunnittelussa ja projektinhoitotehtävissä ja siirtynyt sen jälkeen ensin projektipäälliköksi Karibun palvelukseen ja sitten kehityspäälliköksi samaan yritykseen. Kehityspäällikön tehtävän myötä toimenkuvani muuttui enemmin hallinnolliseen suuntaan ja sain hyvää kokemusta myös henkilöstöjohtamisen puolelta.

CTS Engtec on laajentanut toimintaansa Jyväskylän alueelle rekrytointien ja yritysostoin vuoden 2019 aikana. Vainion vetämän yksikön lisäksi alueella toimii yhtiön automaatiosuunnittelun yksikkö. CTS Engtecin toimitusjohtaja Antti Lukka kommentoi Vainion valintaa konetekniikan ja LVI-suunnittelun aluepäälliköksi selväksi.

- Jyväskylä on teollisen toiminnan vahvaa aluetta ja siksi asetimme tavoitteeksi toimintamme laajentamisen myös Keski-Suomen alueelle. Olemme toimineet alueella erilaisissa hankkeissa ja tehneet yhteistyötä alueen yritysten kanssa. Tomi oli selvä valinta aluepäälliköksi jo kauppaneuvotteluissa halullaan ja kyvyllään kehittää liiketoimintaamme. Tomi pystyy vastaamaan odotuksiimme aktiivisella ja asiakaslähtöisellä työskentelytavallaan.

CTS Engtecin vahvuuksiin kuuluvat Vainion mukaan organisaation joustavuus, tiedon jakamisen kulttuuri sekä nopea reagointikyky. Vainio alleviivaa myös yhtiön kykyä mukautua asiakkaiden tarpeisiin vaihtelevissakin tilanteissa. Nämä tekijät myös erottavat yhtiön kilpailijoistaan.

- Pystymme yhtiön tasolla tekemään tehokkaasti päätöksiä. Asiantuntijamme ovat aidosti sitoutuneita projekteihin ja tämä tuottaa lisäarvoa asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille.

Mahdollisuudet CTS Engtecin kasvuun myös Jyväskylän alueella on Vainion mukaan hyvät. Vainio tuo omalla kokemuksellaan yhtiön organisaatioon uutta näkökulmaa ja valmiutta uusiin haasteisiin.

- Tavoitteenani on tuoda yritykseen uusia asiakkuuksia ja laajentaa asiakaskuntaa. Jyväskylän toimipisteen henkilöstömme on ollut osallisena etenkin ongelmanratkaisukeskeisissä projekteissa ja haluan tuoda tätä projektikonseptia koko CTS Engtecin organisaatiolle.