venäjäksi
englanniksi
 
 

Uutiset

Sijainti: CTS Engtec / Uutiset

Teollisuus saa lähipalveluja tuotantolaitoksiin tarvittaessa nopeasti

Tuotantolaitosten tarve toimintojen päivittäisissä käytön ja tehokkuuden parantamiseen liittyvissä tehtävissä on kasvanut. CTS Engtecin paikallispalveluverkosto palvelee teollisuutta kaikkialla Suomessa. Paikallistoimistoilla on tukenaan laaja ammattitaitoisen asiantuntijaverkoston osaaminen. 

Tuotantolaitoksen käyttöön ja tehokkuuden parantamiseen liittyvissä tehtävissä käytetään laajasti mm. sähkö-, automaatio- prosessi- ja laitossuunnittelun ammattilaisia. CTS vastaa tarvittaessa teknisen dokumentaation tuottamisesta ja ylläpidosta, seuraa asiakkaan puolesta lainsäädäntöä ja huolehtii pieninvestoinneista. Lähipalvelujen tavoitteena on tehostaa asiakkaan toimintaa nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Kumppanuussopimuksissa CTS Engtecin sovellukset, ohjelmistot ja työvälineet ovat aina asiakkaan käytössä, jolloin toimintaan sitoutuva pääoma vähenee. CTS Engtecin laajan kokemus ja suunnitteluosaaminen ovat tuotantolaitoksen käytössä joustavasti ja tarvittaviin yksittäisiin kohteisiin. CTS asiantuntijat osallistuvat verkostona myös suurten laitoshankkeiden toimituksiin.

Paikallisesti tuotettaviin suunnittelupalveluihin kuuluvat tyypillisesti mm.

  • sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelu
  • prosessisuunnittelu
  • laitos- ja putkistosuunnittelu
  • teräsrakenne- ja hoitotasosuunnittelu

Lähipalvelun vastuuhenkilöt ovat käytettävissä nopeasti ja toimeksiannot käynnistetään viiveettä.

Ota yhteyttä:

Etelä- Suomi
Sami Ström
sami.strom@ctse.fi

Pohjois-Suomi
Pekka Veisto
pekka.veisto@ctse.fi

Länsi Suomi
Matti Gren
matti.gren@ctse.fi