venäjäksi
englanniksi
 
 

Palvelut metsäteollisuudelle

Sijainti: CTS Engtec / Toimialat / Venäjän toiminnot / Palvelut Venäjällä / Palvelut metsäteollisuudelle

Palvelut metsäteollisuudelle

OOO CTS Engtec yhteistyössä suomalaisen emoyhtiön kanssa on vakiintunut toimija Venäjän markkinoilla. 1980-luvulla alkanut suunnitteluyhteistyö prosessi- ja metsäteollisuudessa on sisältänyt satoja projekteja ympäri Venäjää. Vaativat olosuhteet ja eri työkulttuurien yhteensovittaminen ovat hioneet Venäjällä toimivista CTS-ammattilaisista raudanlujia asiantuntijoita.


Paperi- ja kartonkitehtaiden projektit Venäjällä sisältävät usein koneuusinnan kautta saavutettavan tuotannontehokkuuden noston, jolla parannetaan tehtaiden kustannus- ja kilpailukykyä. CTS Engtec on erityisen kilpailukykyinen tällä alueella.


CTS Engtec on yksi johtavista suunnittelu, ja projektijohtamisen yritysten CTS Engtecissä on jo yli 40 vuoden kokemus globaalin metsäteollisuuden projekteista maailman johtavien metsäteollisuusyhtiöiden ja laitetoimittajat kanssa. CTS Engtecin ammattiosaaminen on korkealuokkaista  suomalaista laatua.


CTS Engtecissä on ollut projekteja Venäjän lisäksi ympäri maailmaa esim. Kiina, Turkki, Brasilia, Australia, Saksa, Etelä-Afrikka, Norja, Iso-Britannia ja Kanada ovat metsäteollisuusprojekteista tuttuja maita.


CTS Engtec's teknologiaosaaminen ja pitkä kokemus paperi- ja kartonkikoneiden modernisoinnissa tarjoavat asiakkaalle merkittävän kilpailuedun.


CTS Engtec on toimivaltainen Venäjän standardien ja normien mukaisissa asiakirjojen lupamenettelyssä (LOI, DOI, PROEKT-vaiheet, laki- ja asetus 16.2. 2008). CTS Engtecin tytäryhtiö Pietarissa pystyy tarjoamaan myös ympäristöarviointeja kuten Ovos-menettely.