venäjäksi
englanniksi
 
 

Lemminkäinen

Sijainti: CTS Engtec / Projektit / Venäjä / Lemminkäinen

CTS Engtec Oy  ja Lemminkäinen Oy

Yhteistyöprojekti rakennushankkeisiin

Rakennuttajan käytössä laaja valikoima palveluja rakennushankkeiden koko elinkaarelle esisuunnittelusta käyttöönottoon. Yhdistetyt toiminnot takaavat optimaalisen lopputuloksen vaativiin teollisuushankkeisiin; sekä uusiin rakennuskohteisiin että laajennus- tai perusparannuskohteisiin.

Projektinhoito toteutetaan asiakkaan valitsemalla tavalla venäläisten lakien, säännösten ja normistojen mukaisesti venäjän, englannin tai suomen kielellä.

Molemmilla yhtiöillä on pitkäaikainen kokemus ja erinomaiset referenssit suunnittelu-, projektinhoito-, asennus- ja rakennuspalveluista. Yhdistetyt palvelut kattavat   asuinrakentamisen lisäksi liike- ja kauppakeskusten sekä teollisuuslaitosten suunnittelu- ja rakennuspalvelut.

Lemminkäinen Oy on yksi suurimpia ja tunnetuimpia rakennusyhtiöitä Suomessa. Sillä on Venäjällä kaksi tytäryhtiötä; OOO Tekmen Spb ja Lemminkäinen Stroi, joiden pääkonttorit sijaitsevat Pietarissa.

CTS Engtec Oy on suomalainen suunnittelu-, konsultointi- ja projektinhoitoyhtiö, joka on toiminut kansainvälisessä prosessiteollisuudessa vuodesta 1973. Venäjän tytäryhtiö sijaitsee Pietarissa.